Voor professionals én doe-het-zelvers

Online gereedschap bestellen en je pakket aan huis of op de werf laten leveren

Thuislevering in Nederland en in België

Zowel particuliere als professionele klanten kunnen via ToolForce.be professionele machines en gereedschap bestellen en dat aan huis laten leveren in België of Nederland. Door bij je bestelling een aangepast leveringsadres in te vullen, kan je je order thuis of op het bedrijf, maar evengoed op een tijdelijke werf ontvangen. Jij beslist!

Gratis thuislevering vanaf 100 euro bestelwaarde

Ga je voor meer dan 100 euro excl. btw gereedschap bestellen, dan wordt je order gratis aan huis bezorgd in België of Nederland. Voor lagere bestelwaardes betaal je slechts een beperkte verzendingskost van 7,5 euro incl. btw per bestelling. Voor pakketten boven de 32 kg en/of omvangrijke volumes kunnen wél afwijkende verzendingskosten van toepassing zijn. De exacte kostprijs wordt in dergelijke gevallen steeds berekend in functie van het gewicht en het volume van de zending en je zo snel mogelijk na je online bestelling per mail bevestigd.

Doorgaans al binnen de 4 werkdagen geleverd!

De meeste artikelen in deze web shop hebben we voorradig. Jawel, dat zijn er heel wat! Je online bestelling en betaling wordt zo snel mogelijk binnen onze kantooruren verwerkt en de voorraadartikelen meteen daarna al verzonden. Zo kunnen we doorgaans binnen de 4 werkdagen al je pakketje afleveren. Kunnen we deze levertermijn om eender welke reden niet garanderen, dan nemen we onmiddellijk contact met je op.

Hebben we bepaalde gereedschappen niet in voorraad, dan bestellen we die onmiddellijk door bij onze fabrikanten. Deze artikelen worden meteen naar jouw leveringsadres doorgestuurd. Het is dus mogelijk dat je jouw bestelling in verschillende deelleveringen ontvangt.

Gereedschap bestellen en dat héél dringend laten leveren?

Voor hele grote bestellingen, spoedbestellingen en bijzondere leveringsvoorwaarden neem je best contact op met onze klantendienst. Onze support medewerkers bekijken dan samen met jou wat er eventueel mogelijk is. Ook als je even wil informeren of een artikel voorradig is, mag je altijd contact met ons opnemen.

Meer weten of speciale verzoeken?

Geen vraag is te gek voor onze klantendienst. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren als je een speciaal verzoek in gedachten hebt.