Voor professionals én doe-het-zelvers

OVER ONS

Waarom professionals bij deze webwinkel gereedschap kopen

Een online gereedschappen winkel voor en door professionals

Waarom niet alleen klussers, maar ook professionele vakmannen en bouwbedrijven maar wat graag via deze ToolForce webwinkel gereedschap bestellen? Simpel! Deze online tool shop is helemaal op maat van drukbezette professionals samengesteld en dat door kritische specialisten met jarenlange ervaring in de bouwsector. Die weten perfect wat kieskeurige stielmannen en doe-het-zelvers nodig hebben om piekfijn vakwerk af te leveren. Online gereedschap kopen via ToolForce is erg gemakkelijk, snel en ook prijstechnisch erg interessant.

Waarom ToolForce.be een van je favoriete web shops wordt?

Hoe we zo’n scherpe prijzen kunnen aanbieden?

Dat je via de ToolForce webwinkel gereedschap kan kopen aan opvallend lage prijzen, is eenvoudig te verklaren. We hebben wél magazijnen met ruime voorraden, maar geen fysieke winkel. De kosten die we daardoor uitsparen, verrekenen we in onze verkoopprijzen en zo kunnen kwalitatieve work tools leveren aan erg competitieve prijzen.

Machines van bijna alle A-merken

Als professioneel vakman of enthousiaste klusser heb je ongetwijfeld een favoriet gereedschapsmerk waarvan je al verschillende machines hebt verzameld. Je breidt je collectie ongetwijfeld ook liefst uit met extra machines en accessoires van datzelfde merk. Gelukkig kan je in de ToolForce webwinkel gereedschap bestellen van ongeveer 300 verschillende A-merken en dat lijstje wordt voortdurend aangevuld.

Van deze merken kunnen we niet alleen de artikelen in deze web shop, maar het volledige gamma leveren. Ook andere machines, gereedschappen, sets, accessoires en toebehoren van deze merken kan je via ToolForce bestellen! Gewoon even een mailtje sturen naar onze klantendienst met de productinformatie of artikelnummers volstaat!