Voor professionals én doe-het-zelvers

Festool

De Festool webshop online | Toolforce

ToolForce, dé Festool webshop met merkartikelen en snelle levering! Alle Festool modellen én accessoires snel en gemakkelijk bestellen via uw Festool webshop: www.ToolForce.be!
Lees meer

Festool invalzaag online kopen? | ToolForce de beste prijs!

Een Festool invalzaag kan je eenvoudig en snel bestellen bij ToolForce. Steeds de beste aanbiedingen voor een Festool invalzaag met snelle levering!
Lees meer

Festool invalcirkelzaag online kopen? | ToolForce de beste prijs!

Een Festool invalcirkelzaag kan je eenvoudig en snel bestellen bij ToolForce. Steeds de beste aanbiedingen voor een Festool invalcirkelzaag met snelle levering!
Lees meer

Festool bovenfrees bestellen? | ToolForce, de juiste keus

Een Festool bovenfrees staat garant voor een uiterst precieze afwerking. Festool is niet voor niets de marktleider in de professionele bovenfrezen. Enorm veelzijdig en super nauwkeurig. Bovendien is een Festool bovenfrees extreem eenvoudig te hanteren.
Lees meer

Festool Kapex afkortzaag | verstekzaag KS 60 E

De Festool Kapex afkortzaag KS 60 E staat bekend om zijn uiterste precisie en gebruiksgemak. Bij ToolForce hebben we alle versies beschikbaar en steeds de juiste accessoires hiervoor. Ontdek alle mogelijkheden van de Festool Kapex KS 60 E.
Lees meer

Festool Tafelzaag Precisio bestellen? | ToolForce

Bij de interieurbouw, in de meubelindustrie of de standbouw is de Festool tafelzaag PRECISIO CS 50 de ideale oplossing. Vooral bij wisselende toepassingen, bij werkzaamheden buiten de werkplaats, is de Festool tafelzaag Precisio ideaal dankzij zijn lage gewicht en de vele slimme functies.
Lees meer