Voor professionals én doe-het-zelvers

Accu machine kopen online? | ToolForce

Alle mogelijke soorten van een accu machine bij ToolForce!

Er is een accu machine voor iedere toepassing: boren, schroeven, slijpen, zagen, schuren.. Bij ToolForce vind je een accu machine voor iedere klus. Laat je goed leiden door de specificaties en omschriving bij je keuze voor de juiste accu machine. Bovendien hebben we ook een uitgebreid aanbod aan Combo Packs waarmee je een accu machine voor verschillende toepassingen in 1 set ontvangt. 

Kijke snel voor ons volledig overzicht om je juiste accu machine te vinden.

 

Accu boormachine kopen? | Toolforce

Bij Toolforce vind je allerlei accu boormachines! Een volledige assortiment accu boormachines op Toolforce. Veilig en snel besteld.
Lees meer

Een accu boormachine waarmee je al je boor- en schroefwerken kan uitvoeren.

Een accu boormachine is een onmisbaar gereedschap voor iedere klusser of professional. Met een accu boormachine kan je allerlei werken aanpakken. Je kan met een accu boormachine boren van de kleinste diameters tot zeer grote diameters.
Lees meer

Makita combopack bestellen online? | ToolForce

Mega deals op accu combopacks! Snelle leveringen, veilig betalen. Bestel nu je accu combo pack!
Lees meer

Accu kitpistool bestellen? | Toolforce

Een accu kitpistool is ideaal voor het afkitten van badkamers, ramen, deuren. Bestel nu snel, veilig en voordelig bij Toolforce.
Lees meer

Accu slagmoersleutel kopen? | Toolforce

Accu slagmoersleutels zijn een perfecte oplossing voor het bevestigen van bouten en moeren. Bij Toolforce vindt u alle mogelijke varianten van slagmoersleutels.
Lees meer

Accu boorhamer kopen? | Scherpe prijzen en promoties | ToolForce

Een accu boorhamer is niet hetzelfde als een accu klopboormachine. Een accu boorhamer heeft pneumatisch slagmechanisme waardoor je gaten in beton kan boren tot 30 mm. Gratis levering vanaf € 100,-
Lees meer